Хотели

„Ая Скай” ООД осигурява цялостна организация на Вашите бизнес-пътувания в страната и чужбина. Грижим се за хотелското настаняването на Вашите командировани служители и на Вашите гости.
При хотелски резервации, осъществени от „Ая Скай” ООД има възможност клиентът да заплати лично в хотела за направената резервация на по-ниска цена от цена рецепция. Той получава фактура директно от съответния хотел.

Ако резервацията е направена с настаняване с ваучер на нашата агенция, цената ще е още по-ниска и гостът не заплаща в хотела – плащането става към Ая Скай ООД и нашата фирма издава данъчна фактура ( 9 % ДДС за нощувки в България и 0 % ДДС за нощувки в чужбина ) . При плащане с ваучер, гостът следва да представи в хотела ваучера, издаден от нашата агенция, който гарантира резервацията му и нейното плащане от Ая Скай ООД. Ваучерът е електронен документ, който всеки може да получи по електонна поща. Винаги изпращаме ваучера и до хотела на настаняване, в случай на невъзможност Вие да представите ваучера.
При настаняването с наш ваучер предлагаме възможност за разсрочено плащане.
При анулиране на резервацията минимум (би трябвало да е максимум) 24 часа преди датата на настаняване не се дължат неустойки, освен при изрично условие за по-дълъг срок за анулиране от хотела. При анулиране в деня на простигането, по правило се дължи неустойка в размер на една нощувка.

Ние ви предлагаме по – ниски цени при групови настанявания, настаняване през уикенда и настаняване по различни промоционални оферти на хотелите.